Şimleuanul Antal a marcat pentru FC Vaslui, în Champions League

Fotbalistul şimleuan Liviu Antal a adus miercuri seara un punct important pentru FC Vaslui, în disputa cu Fenerbahce Istambul, scor 1 – 1, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Introdus în formula de bază de antrenorul Marius Şumudică, jucătorul originar din Şimleu Silvaniei s-a bătutu pentru fiecare minge, arătând în dese rânduri că-şi merită postul de titular în echipa patronată de Adrian Porumboiu.

După pauză, pentru câteva momente, Antal a dispărut parcă din joc, însă a explodat în minutul 75. Mijlocaşul simleuan a profitat de o greşeală în defensiva turcilor, a interceptat balonul şi l-a învins pe portarul Volkan cu un şut din marginea careului, la rădăcina barei. Un gol marcat în infernul de pe arena „Sukru Saracoglu”, în faţa a 53.000 de fani turci. Un gol care poate conta mult în ecuaţia calificării în play-off-ul Champions League. „A fost o atmosferă fantastică, dar se pare că ne-am mobilizat. Am făcut un meci bun şi sper ca golul meu să conteze şi să ne calificăm mai departe. Fenerbahce este o echipă mare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne fie frică de ei”, a declarat Liviu Antal pentru sport.ro.

Vasuluienii au fost la un pas de a se întoarce acasă cu toate punctele puse în joc, însă o greşeală de marcaj la Bekir, i-a dat posibilitatea acestuia să înscrie, în minutul 90, golul egalizator.

Pentru Liviu Antal este primul gol în Champions League pentru FC Vaslui, însă al doilea din carieră, după ce, în sezonul trecut a marcat pentru Oţelul Galaţi, împotriva celor de la FC Basel.

Leave a Comment